Integrated Energy Therapy ® (IET)

iet logoIntegrated Energy Therapy ® (IET) is een healing methode die engelenenergie gebruikt om energieblokkades los te maken en op te schonen. Iet is ontwikkeld door Stevan J. Thayer van het Center of Being.

Door IET® kom je sterker en evenwichtiger in het leven te staan en ben je beter in staat je zielendoel te ontdekken en realiseren. Dit komt doordat IET® er voor zorgt dat beperkende energiepatronen uit het verleden op een veilige en zachte manier worden losgelaten.

Door gebeurtenissen in ons leven raakt de energiestroom in het lichaam beperkt of geblokkeerd. Deze gebeurtenissen worden opgeslagen in de verschillende cellulaire geheugengebieden van je lichaam.

Tijdens een IET® healing wordt de energie van het cellulaire geheugen opnieuw in evenwicht gebracht en de energieblokkades worden één voor één losgemaakt en opgeschoond. Dit gebeurt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. De bijhorende klachten verdwijnen blijvend en je lichaam, geest en ziel komen weer in balans.

IET® zorgt ervoor dat je sterker en evenwichtiger in het leven staat en je vol zelfvertrouwen aan de vragen die het leven je stelt kunt beantwoorden.

Wat doet IET ®

IET ® kan de volgende baten voor je hebben:

  • Kan onderdrukte gevoelens en beperkende cellulaire herinneringen zonder pijn los maken.
  • Kan meer gezondheid, vervulling, welvaart en creativiteit in je leven brengen.
  • Geeft kracht om vervullende, liefdevolle relaties te ervaren op alle levensgebieden.
  • Geeft zachte en tegelijk krachtige ondersteuning bij traumatisce gebeurtenissen zoals verwaarlozing, sexueel misbruik en huiselijk geweld.
  • Ondersteunt zelf-genezing op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
  • Versterkt de band met engelen en helpt om met hen te werken.
  • Helpt bij het ontdekken en tot leven brengen van het zielendoel.