Tachyon 2009

kristalTachyon energie is een basisenergie die aan de oorsprong staat van alle andere energieŽn in de schepping en zich kan omzetten in levenskracht, ook wel prana, tachyon, chi enz. genoemd. Levenskracht is de basis van alles. Het is een intelligente kracht en zal automatisch veranderen in die specifieke energie die het lichaam op dat momemt nodig heeft.

Tachyon antennes

Een Tachyon antenne is een voorwerp dat blijvend op een sub-moleculair niveau is veranderd zodat het als een ontvanger Ťn zender van Tachyon fungeert. In principe kun je elk voorwerp omzetten in een Tachyon antenne. Dit kan een glazen knikker of een mooie steen zijn, maar ook kleding, sieraden, wat je maar bedenken kunt.

De Tachyon antenne is zo krachtig dat, als je deze in je huis neerlegt, deze voor je gaat werken. Je huis wordt een prettiger plaats om te zijn. Mensen vertellen me dat ze, nadat ze een Tachyon antenne in hun slaapkamer hebben gelegd, ze beter slapen en minder last hebben van vervelende dromen. Ze worden 's morgens weer uitgerust wakker.

Als je een Tachyon antenne in het water legt wordt je drinkwater opgeladen, het verschil kun je echt proeven. Je kunt een Tachyon antenne bij je dragen om je prettiger te voelen en ter ondersteuning van genezingsprocessen, en als healer zullen je healing sessies sterker en initiaties krachtiger worden. Zelf gebruik ik de Tachyon antenne ook om de negatieve effecten van electromagnetische vervuiling te neutraliseren.

Tachyon initiaties

Een Tachyon initiatie geeft je de mogelijkheid om zelf Tachyon antennes te maken.

Ik bied zowel persoonlijke initiaties aan alsmede initiaties op afstand. Beide typen initiaties hebben dezelfde kracht en uitwerking; het verschil is vooral dat een persoonlijke initiatie je de gelegenheid biedt om meteen je vragen te kunnen stellen. Uiteraard kun je me altijd mailen met vragen als je een initiatie op afstand hebt ontvangen.

Een Tachyon initiatie geeft je tevens de mogelijkheid om anderen een Tachyon initiatie te geven.

Andere subtiele energieŽn

Naast Tachyon zijn er ook andere subtiele energieŽn die een meer specifiek trillingsgetal hebben en/of een andere intensiteit, en daarmee een andere werking hebben.

Voorbeelden zijn Kundalini Reiki, Gold Reiki, 7 Chakra Source en Kuan Yin. Elk van deze energieŽn heeft zijn eigen toepassingsgebied en kan tijdens een healing worden gebruikt of in een voorwerp mee worden gedragen. Waar nodig maak ik gebruik van deze energieŽn tijdens de healing. Tevens verzorg ik initiaties voor deze energieŽn.

Indien je belangstelling of vragen hebt kun je contact met me opnemen.

Tachyon workshop

Regelmatig organiseer ik Tachyon workshops waarbij je een Tachyon initiatie ontvangt en oefent in het creŽren van Tachyon antennes. Zie de workshops pagina voor de actuele datums.