Quantum Touch

quantum touch logoQuantum Touch is een techniek waarbij de trilling van levensenergie wordt verhoogd. Dit gebeurt met verschillende soorten ademhalings- en lichaams-bewustzijnstechnieken. Omdat trillingen de neiging hebben zich op elkaar af te stemmen kun je door de handen bij een verstoorde plek te houden deze plek met de verhoogde frequentie laten meetrillen, waardoor de zelfgenezingskracht van het lichaam geaktiveerd wordt. Quantum Touch kan er zelfs voor zorgen dat botten en gewrichten hun natuurlijke stand weer in te nemen.

Door de handen bij een verstoorde plek te houden kunnen klachten zoals pijn en ontstekingen verminderen of verdwijnen terwijl het gebied ontspant. Soms verplaatst de pijn zich door het lichaam en door met de handen de pijn te achtervolgen kun je de pijnklacht als het ware uit het lichaam verdrijven.

Klachten kunnen ook een emotionele achtergrond hebben. Het is vaak moeilijk om wat wij negatieve emoties noemen te uiten. Dit heeft echter tot gevolg dat ook zogenoemde positieve emoties minder goed geuit kunnen worden, waardoor het gevoel te leven verminderd wordt. Door de trilling te verhogen komen deze emoties vrij en ontstaat er een emotioneel evenwicht net zoals water zijn eigen weg zoekt. Door het licht te laten schijnen op een schaduw, verdwijnt deze. Vaak voel je je hierdoor emotioneel stabieler en daarnaast verminderen of verdwijnen (pijn)klachten.

Quantum Touch behandeling

Een Quantum Touch behandeling gebeurt staand, liggend of zittend (gekleed) en bestaat uit het plaatsen van de handen op diverse plaatsen op het lichaam. Er wordt met de handen een energieveld gecreŽerd wat door het lichaam herkend wordt. Het lichaam stemt zich geleidelijk af op de vibratie van de handen. De "lichaamsintelligentie" en "spirituele intelligentie" gebruiken deze nieuwe vibratie om healing teweeg te brengen naar eigen behoefte. Je kunt dus zeggen dat het lichaam zichzelf geneest doordat er een omgeving gecreŽerd wordt die het mogelijk maakt dat genezing optreedt.

Quantum Touch kan heel goed gecombineerd worden met andere behandelmethoden en waar nodig pas ik dat dan ook toe.

Een Quantum Touch behandeling duurt ongeveer ťťn uur, en afhankelijk van de klacht kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.